MENU

Foto

Pogradec, rrëshqitje dheu në hyrje të tunelit Panoramik

29.01.2019 - 16:57

Segmenti rrugor Lin-Pogradec, po bën tashmë disa kohë i cili është nisur dhe në dhjetor të vitit 2018, punimet duhej të ishin mbyllur.

Ndonëse punohet me intensitet të lartë në të ashtuquajturin tuneli Panoramik i Linit, vijon të ketq probleme të tjera mjaft serioze të këtilla si rrëshqitje e dheut.

Në fotot e mëposhtme vini re se si në hyrje të tunelit ka rënë një masiv dheu i shkëputur mbi rrugë.

Pavarësisht punimeve dhe mureve mbrojtëse, kjo rrugë vijon të mos ofrojë sigurinë maksimale, sipas inxhinierëve.

Pothuajse të gjitha kodrat përgatë aksit rrugor rrëshqasin duke vonuar në këtë mënyrë dhe punimet.