MENU
klinika

Moti i keq

ARRSH: Aksi i vetëm ku duhen përdorur zinxhirët

01.02.2019 - 10:35

Përmes një njoftimi zyrtar ARRSH ka dhënë detaje lidhur me gjendjen e aksve kryesore rrugore pas reshjeve të borës.

Në njoftimin e ARRSH bëhet me dije se të gjitha akset janë hapur dhe mund të qarkullohet normalisht.

Me zinxhir kalohet vetëm në rrugën Qafë Dragalicë-Klenje-Steblevë.

‘Kompanitë e mirëmbajtjes kanë bërë pastrimin e rrugës dhe shpërndarjen e kripës në segmentet ku ka pasur ngrica’, bën me dije ARRSH.