MENU
klinika

Alarmi në Pukë

Policia ‘braktis’ predhën në mes të qytetit

23.02.2019 - 10:30

Predha e gjetur pranë një blloku pallatesh ku jetojnë dhjetëra familje në qytetin e Pukës, ende nuk është hequr.

Duket se as Policia nuk e ruan më municionin e rrezikshëm, madje nuk është vendosur as perimetër sigurie.

Sipas burimeve policore, janë njoftuar edhe ekspertet e xhenios, por ende nuk kanë ardhur. Predha mendohet të ketë dhe djegore.Ajo u konstatua një ditë më parë nga punonjësit e gjelbërimit.

Municioni i rrezikshëm ndodhet vetëm 60 metër larg pallateve ku prania e fëmijëve është e zakonshme.