MENU
klinika

Shkaku i ndarjes

Shkrimtari turk humbi Adriana Limën për famën

04.02.2019 - 15:37

Po ashtu siç bëri zhurmë lajmi i lidhjes së shkrimtarit turk Metin Hara, të njëjtën zhurmë bëri edhe lajmi i ndarjes së tyre, lidhje e cila nuk zgjati më shumë se një vit e gjysmë.

Revista amerikane, “People” sot i ka kushtuar një shkrim lidhjes së tyre duke zbardhur disa detaje të pathëna deri më tani në mediat e huaja.

Në këtë postim thuhet se shkaktari i ndarjes ishte turku që thuhet se ka keqpërdorur lidhjen e tyre për famë dhe se kjo i ka penguar tejet shumë Adrianës, e cila dëshironte një lidhje normale dhe pa bujë të madhe.

Tashmë Adriana është zhvendosur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndërsa shkrimtari ka mbetur në Turqi.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN