MENU
klinika

FOTO+EMRAT

Cilët janë dy vëllezërit e vrarë sot?

30.03.2019 - 11:07

Ditën e sotme në Shkodër mbetën të vdekur dy vëllezërit Astrit dhe Brahim Bilali.

Njëri nga viktimat është babai i ish-kampionit të boksit Asmer Bilali, i arrestuar si pjesë grupit e “Bajrit”.

Dy vëllezërit u ekzekutuan në zonën Zooteknike të Shkodrës, teksa ishin pranë banesës së tyre.

Në fotot e mëposhtme, duket një nga viktimat me djalin e tij Asmer Bilali.

‘Me kampionin tim’, shkruante Astrit Bilali bashkëngjitur fotos me te birin.

Astrit Bilali ishte një biznesmen i njohur në qytetin e Shkodrës. Ai kishte në pronësi një resort hipizmi, pasion të cilin ja ka trashëguar edhe djalit të tij, Astmer Bilali. Ndërkohë edhe Ibrahim Bilali, vëllai i Astritit ishte ish-kampion i hipizmit.