MENU
klinika

Mes 33 prindërve të akuzuar

Dr. Dre përballet me akuza

26.03.2019 - 15:30

Reperi dhe producenti Dr. Dre po përballet me akuzat se ka dhënë ryshfet për të regjistruar vajzën në një prej universiteteve më prestigjioze amerikane.

Ai dhe ortaku i tij, biznesmeni Jimmy Lovine i paguan 70 milionë dollarë Universitetit të Kalifornisë Jugore në vitin 2013.

Reperi i famshëm është midis 33 prindërve të akuzuar për dhënien e ryshfeteve, mashtrimeve në teste dhe për kredenciale të rreme që fëmijët e tyre të hynin në universitete të elitës.