MENU
klinika

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor/ Si nis java për Euron, Paundin dhe Dollarin?

18.03.2019 - 08:39

Edhe në këtë fillim jave kursi i këmbimit duket se nuk paraqet ndryshime për monedhat ndërkombëtare.

Euro dhe Dollari qëndrojnë në të njëjtat vlera, me luhatje të lehta.

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor.

Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Inflacioni po gjen stabilitet

Çmimet u rritën 2.2% për gushtin