MENU
klinika

Në listën e autobiografive më të mira

Libri i Michelle Obamas, mbi 10 milionë kopje të shitura

26.03.2019 - 16:55

Libri i Michelle Obamas është në rrugë të mbarë për t’u bërë autobiografia më popullore deri më sot, sipas botuesit të tij.

“Becoming”, botuar 5 muaj më parë, tashmë ka shitur më shumë se 10 milionë kopje, sipas Bertelsmann.

Ne besojmë se ky libër do bëhet autobiografia më e suksesshme ndonjëherë“- tha Thomas Rabe, shefi ekzekutiv i firmës gjermane.

Firma pagoi 60 milionë dollarë në 2017 për të drejtat e librit, së bashku me atë të ish presidentit amerikan Barak Obama.

Libri i ish presidentit nuk është botuar ende.

Sipas raporteve aktualisht libri i ish Zonës së Parë është aktualisht i 11-ti në listën e 20 biografive dhe autobiografive më të mira.