MENU
klinika

Do shiteshin si origjinale

Durrës/ Bllokohet kontieri me mallra të falsifikuara

02.04.2019 - 14:46

Një kontenier i mbushur me mallra false është bllokuar sot në doganën e Durrësit.

Mësohet se në këtë kontier transportoheshin syze të markave të ndryshme, çanta apo portofola. Sipas burimeve, mallrat vinin nga Kina dhe rezultonin të ishin mallra të thjeshta në deklarime, por pas kontrollit, u zbulua se ishin të falsifikuara.

Mësohet se mallrat janë të firmave të mëdha botërore dhe do të hynin në tregun tonë si mallra origjinale.

Transferohen mijëra dosje në kryeqytet

Të gjitha gjykatat e Apelit bashkohen në një të vetme!

"Ndryshon përgjithmonë turizmin në rajon"

Firmoset marrëveshja për “Durrës Yacht & Marina”

Nga grupi i Avdylajt tek vëllai i Rrumit e Plarent Dervishaj

Kush janë ‘të fortët’ që policia u çmontoi kamerat