MENU
klinika

"Rri gjithë natën më ruaj çfarë postoj..."

“Flet anglisht kur…”, Roza Lati i “përvishet” komentueses

02.04.2019 - 13:15

Roza Lati  figurë publike, tepër aktive në rrjetet e saj sociale ndan shpesh momente nga jeta e saj.

Së fundmi në një video të publikuar nga moderatorja ka qenë pikërisht një koment negativ që ka tërhequr vëmëndjen e saj:

Bëj çfarë të duash! Shëmtira shëmtirë mbetet dhe kur hap gojën më keq akoma.Flet anglisht kur nuk di shqipen që e flet gjithë gabime.”Ftyrën” e jo moj kafshe ‘Fytyrën’. Punon dhe në Tv. Ku ke studiuar? Vë bast në shkollën e këtyre viteve në shkollën e gomerëve. O zot kush ka mbetur në Shqipëri????” shkruan ndjekësja të cilës Roza i ka kthyer përgjigjen e saj pikante:

Më qafsh më lej koment në çdo foto. Rri gjithë natën më ruaj çfarë postoj. Dmth kështu siç po bën. Jepi. Vëmëndja jote është benefiti im. Faleminderit për vëmëndjen. Shko futi pak dashuri dhe lumturi vetes ndërkohë se qenke duke u tharë aq sa po i shihke dhe gratë si burra. Ti më njeh mua ku*vë unë s’të njoh ty.Shneeeeettttt“, shkruan Roza.