MENU
klinika

Makabre

Vrasësi serial masakron gratë e vajzat!

27.04.2019 - 13:46

Një burrë nga Qipro ka rrëfyer vrasjen e 7 grave dhe vajzave. Kjo është konsideruar nga mediat lokale si “vrasja e parë seriale” në ishull.

Dy trupa u gjetën në një minierë këtë muaj ndërsa një trup tjetër u gjet të enjten. I dyshuari, një oficer 35-vjeçar i ushtrisë qipriote, raportohet se ka pranuar kryerjen e më shumë vrasjeve.

Policia po kërkon trupat e tjerë në bazë të informacioneve që i ka dhënë i vrasësi i dyshuar. Mes viktimave është një grua nga India ose Nepali, një grua rumune dhe vajza e saj 8 vjeçare.

Gjithashtu është shpallur e humbur vajza 6-vjeçare e një prej viktimave. Hetuesit gjetën trupin e gruas së tretë të enjten pasi i dyshuari i tregoi policisë vendin ku kishte hedhur trupin, pranë kryeqytetit të Nikozisë.

I dyshuari raportohet të jetë takuar viktimën, i cili u zhduk në dhjetor 2017, në një faqe interneti takimesh. Tre viktimat e gjetura janë me prejardhje filipinase.

Emri i vrasësit nuk është bërë ende publik.