MENU
klinika

Deklarata

Bashkim Kosovë-Shqipëri? Haradinaj mbështet Thaçin

29.05.2019 - 10:24

“Bashkimi Kombëtar me Shqipërinë është më afër se kurrë”, ka qenë kjo deklaratë e Thaçit e cila është mbështetur edhe nga kryeministri Haradinaj.

Haradinaj e ka quajtur idenë e bashkimit një projekt historik, duke shtuar se duhet të fillojë nga heqja e pengesave e më konkretisht nga taksa e Rrugës së Kombit.

Çështja e bashkimit kombëtar është projekt i shekujve, por në etapën që ndodhemi mendoj se është me rëndësi që Kosova e Shqipëria të thellojnë bashkëpunimin e gjithanshëm, të heqim pengesat burokrative e administrative e të tjera, ose të heqim taksën e rrugës.

Do të ishte mirë të veprojmë më konkret dhe të ndihmojmë lidhjen më të fuqishme ekonomike, të gjithanshme Kosovë – Shqipëri‘, ka thënë ndër të tjera kryeministri Ramush Haradinaj.

“Është koha për të çuar para integrimin”

Lajçak, takime të ndara me kryenegociatorët e Kosovës dhe Serbisë

DW: Një sfidë e re për Beogradin!

“Serbia po i mbyll vetes derën e BE”

Të burgosurit duan të rrahin vrasësin e Liridonës

Kreu i burgjeve: Plava tentoi të vetëplagoset në qeli…!