MENU
klinika

Detaje

IKMT aksion në Krujë, prishen 10 furra të prodhimit të gëlqeres

24.05.2019 - 09:41

Në zonën e Krujës ka rinisur sërish aksioni i IKMT për prishjen e paligjshme të gëlqeres.

IKMT sqaron se brenda dy ditëve janë prishur 10 furra për prodhimin e gëlqeres.

Gjithashtu sipas IKMT disa prej furrave ishin ndërtuar rishtazi nga poseduesit e tyre.

Aksioni në Krujë ka nisur prej muajsh dhe janë prishur dhjetëra furra gëlqere dhe gurore.