MENU
klinika

Parcela me kanabis?

Policia “zbarkon” në Krujë dhe Fushë-Krujë

23.05.2019 - 13:38

Një aksion anti-kanabis po zhvillohet nga policia në Krujë dhe Fushë-Krujë.

Ky aksion i policisë vjen në kuadër të masave për parandalimin e kultivimit të lëndëve narkotike.

Kontrollet po zhvillohen në fshatrat e Malësisë së Krujës dhe Niklës.

Ky aksion bëhet me dije se nisi pasi policia ka informacione për parcela ku kultivohet kanabis.

Në lidhje me këtë aksion ende nuk ka ndonjë informacion zyrtar.