MENU
klinika

"Furtunë" në Shkup

I konfiskohet telefoni kryeprokurores

16.07.2019 - 09:49

Pasi dha papritur dorëheqjen një ditë më parë, kryeprokurores speciale publike në Maqedoninë e Veriut i është konfiskuar edhe telefoni.

Paraprakisht janë dorëzuar para gjykatësit të procedurës paraprake, Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski, të cilët dyshohen për ndërhyrje kundërligjore, pastrim parash dhe përvetësim të të mirave materiale.

kolana e librave

Prokuroia ka kërkuar paraburgim për të dyshiarit Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski.