MENU
klinika

Tabelat

Mbyllet numërimi i votave në 23 bashki, ja fituesit

01.07.2019 - 08:47

Në 23 bashki të vendit është mbyllur numërimi dhe kanë dalë fituesit.

Rezultatet pas përfundimit të votave nuk kanë qenë rezultate surprizuese.

Sikurse mund të shihni nga tabelat e publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përfunduar numërimi i votave dhe janë shpallur fituesit në këto bashki:

Bashkia:

-Divjakë
-Pustec
-Memaliaj
-Fushë-Arrëz
-Konispol
-Libohovë
-Kolonjë
-Belsh
-Himarë
-Roskovec
-Poliçan
-Vorë
-Lushnje
-Skrapar
-Prrenjas
-Mallakastër
-Malësi e Madhe
-Pukë
-Ura Vajgurore
-Librazhdi
-Gramshi
-Tropojë
-Selenicë

JA TABELAT E REZULTATEVE SIPAS BASHKIVE

Selenicë: Pëllumb Binaj PS (5819 vota)

Belsh: Arif Tafani i PS me 6377 vota

Divjakë: Fiton Fredi Kokoneshi PS (13513 vota) i vetëm në garë

FUSHË-ARRËZ, fiton Zef Tuci me 2462 vota

Gramsh, fiton Klodian Tace me 8471 vota

Himarë, Jorgo Goro me 4209 vota

KOLONJË, Erion Isai me 4279 vota

KONISPOL, Shuaip Beqiri me 3328 vota

Libohovë, Luiza Mandi me 1275 vota

Librazhd, Kastriot Gurra me 11 383 vota

Lushnje, Faton Tushe me 28086 vota

Malesi e Madhe, Tonin Marinaj me 7772 vota

Mallakastër, Qerim Ismailaj me 5692 vota

Memaliaj, Gjolek Guci me 4206 vota

Polican, Adriatik Zotkaj me 4681 vota

Prrenjas, Nuri Belba me 7054 vota

Pustec, Pali Kolefski me 1505 vota

Roskovec, Majlinda Bufi me 7740 vota

Skrapar, Adriatik Mema me 4505 vota

Ura Vajgurore, Juliana Memaj me 7666 votaura-vajgurore

Vore, Agim Kajmaku 6208 vota