MENU
klinika

Në "sitën" e Vettingut

Del para KPK kreu i Prokurorisë Vlorë

15.07.2019 - 11:51

Drejtuesi i Prokurorisë Vlorë, Ardian Ylli del sot para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

KPK deklaron se sipas ILDKPKI Ylli ka bërë deklarim të saktë të pasurisë.

Procesi i rivlerësimit të subjektit po bëhet nga trupa e KPK-së e përbërë nga Roland Ilia, Valbona Sanxhaktari dhe Olsi Komici.

Ylli e ka filluar karrierën në vitin 1994 në Prokurorinë e Përgjithshme, ndërkohë në vitin 1998 ai është emëruar Prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës.

kolana e librave

Në vitin 2013 Ylli është transferuar si prokuror pranë Prokurorisë së Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier dhe në vitin 2015 është promovuar si drejtues. Në vitin 2017-të Ylli është komanduar si drejtues i Prokurorisë Vlorë.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për prokurorët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.