MENU
klinika

Policia në operacion masiv

Arratisen nga burgu i Kasandras dy shqiptarë në Greqi

17.08.2019 - 19:53

Dy shqiptarë janë arratisur nga burgu i Kasandrës në Greqi.

Njëri prej shqiptarëve kishte marrë leje dhe nuk u kthye më.

34-vjeçari i dënuar me 10 vjet burg mori leje dhe nuk është kthyer më.

kolana e librave

Ndërkaq, shqiptari tjetër nuk u paraqit në numërimin e përditshëm.

Policia greke po kryen operacion masiv për të arrestuar shqiptarët e arratisur.