MENU
klinika

Ndryshimi

‘Çlirohet’ Fieri, merr fund vuajtja e qytetit

20.08.2019 - 10:57

Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot përmes një postimi në facebook, foto albumin e punimeve në qendër të qytetit të Fierit.

Rama shkruan se edhe pak kohë dhe e kaluara e shëmtuar e këtij qyteti do ia ketë lënë vendin një hapësire të re publike për të gjitha moshat.

“EDHE PAK…dhe e kaluara e shëmtuar e Fierit, me “Lanën” e tij si hekurudhë ndërtesash pa leje, me përmbytjet pas çdo shiu e me erën e rëndë të papastërtive, mu në qendër të qytetit, do t’ia ketë lënë vendin një hapësire të re publike për të gjitha moshat?? #FieriqëDuam☀️ #ShqipëriaqëDuam??” shkruan Rama, në postimin e tij, bashkëngjitur fotove nga transformimi i qendrës në Fier.