MENU
klinika

Vëmendja goca

5 udhëzime nga Letizia e Spanjës, që të dukeni më e re

16.09.2019 - 21:49

Si të rifreskoni imazhin tuaj dhe të dukeni më e re në moshë? Ja disa leksione nga Mbretëresha e Spanjës, Letizia.

Nëse ngjyrat janë gjithmonë e më femërore ju ndihmojnë të ‘zvogëloni’ moshën tuaj, të paktën përsa I përket pamjes.

Printime në veshje

Nëse veshjet tuaja kanë printime lulësh të vogla, bëhet më e pëlqyeshme për syrin dhe krijon një atmosferë freskie, të domosdoshme për qëllimin tuaj në lidhje me pamjen sa më të re.

Tregoni këmbët

Nëse keni arritur një moshë të caktuar dhe sërish vazhdoni të zbuloni këmbët, krahët apo ndonjë tjetër zonë që preket me kalimin e viteve, përçon mesazhin se ju ndjeheni mirë me trupin tuaj .

kolana e librave

Flokët e drejtuara mirë dhe me ngjyrë të përsosur

Në këtë mënyrë do të shmangi ngjyrën gri që marrin flokët me kalimin e viteve.

Bizhutë

Mos e teproni asnjëherë me veshjen e tyre. Nëse zgjidhni të vendosni të tilla bëheni në mënyrë të guximshme.