MENU
klinika

Ja për çfarë akuzohet

Arrestohet ish-drejtori në Bashkinë e Gjirokastrës

01.09.2019 - 09:41

Policia ka arrestuar ish-drejtorin e Agjencisë së Shërbimit të Mirëmbajtjes në Gjirokastër.

Armand Mamani akuzohet për shpërdorim detyre, pasi nga auditi i bërë janë konstatuar shkelje. Ai i jepte energji elektrike një subjekti nga zyrat e drejtorisë ku ka punuar më parë.

kolana e librave

Mamani drejtonte Agjencinë e Shërbimit të Mirëmbajtjes prej disa kohësh, kur kryebashkiake ka qenë Zamira Rami dhe dyshohet se ka abuzuar me detyrën.

Armand Mamani më herët ka qenë kreu i LSI-së në Gjirokastër. Mamani ka qenë edhe drejtor i Spitalit të Gjirokastrës dhe ka mbajtur një sërë postesh të tjera në në këtë qytet.