MENU
klinika

Pa rivalë

Konstituohet Këshilli i Qarkut Korçë, një grua zgjidhet në krye

13.09.2019 - 12:25

Konstituohet Këshilli i Qarkut Korçë.

Pas verifikimit të mandateve, këshilltarët nga 6 bashkitë e qarkut kanë zgjedhur Ana Verushin në krye të Këshillit të Qarkut.

Ndërsa nënkryetare e Këshillit u zgjodh këshilltarja e bashkisë Pogradec Mimoza Shuli.

Këshilli i Qarkut të Korçës, ka 24 anëtare, shumica e të cilëve i përkasin PS dhe të tjerët partive të vogla aleate.