MENU
klinika

Shpëtohen 5 persona

Vlorë/ Mbetet në mes të detit, anija jep alarmin

15.09.2019 - 16:18

Një mjet lundrues ka pësuar defekt në det dhe ka dhënë alarmin.

Personat që ishin në bord kanë kërkuar ndihmë.

kolana e librave

Kapiteneria e Vlorës është vënë menjëherë në punë dhe ka shpëtuar 5 personat që ishin në bord.

Anija pësoi defekt në Gjirin e Vlorës rreth orës 14.30 minuta.