MENU
klinika

Zgjedhjet në Kosovë

Shpallen rezultatet, sot afati i fundit për ankesat

08.11.2019 - 09:09

Në një kohë kur dje u shpallën rezultatet përfundimtare nga zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, sot është afati i fundit për ankesat pranë PZAP.

Subjektet politike dhe kandidatët të cilët janë të pakënaqur me rezultatet përfundimtare të KQZ-së kanë të drejtë të paraqesin ankesa deri në ora 10:00 të ditës së sotme.

Pas pranimit të vendimit nga PZAP-i, subjektet politike që janë sërish të pakënaqura, kanë të drejtë të paraqitjes së ankesave në Gjykatën Supreme brenda 24 orëve.

Mediat kosovare raportojnë se partitë që kanë dorëzuar ankesa janë LDK, PDK, koalicioni Nisma-AKR-PD si dhe partitë e minoriteteve.