MENU
klinika

Panairi

Ushqimet bio/ Mblidhen fermerët në Gjirokastër

02.11.2019 - 13:30

FAO dhe Slow Food janë duke mbështetur në Gjirokastër produktet e fermave të vogla, gatimet me përbërës organik për një ushqim dhe turizëm të ngadaltë.

kolana e librave

Nisma është përqafuar gjatë verës nga shumë restorante dhe bujtina dhe synon të bëhet e veçanta e ofertës turistike në gjithë qarkun e Gjirokastrës.