MENU
klinika

Pasgoditjet

Zhvendoset epiqendra/ Dy lëkundje regjistrohen në jug

03.12.2019 - 11:40

Dy lëkundje të reja tërmeti janë regjistruar në vend, ndërsa epiqendër këtë herë nuk ka qenë më Durrësi.

Lëkundjet janë ndjerë rreth orës 11:51 me magnitudë, përkatësisht 3.4 dhe 3.5 righter, ndërsa epiqendër e tyre është Vlora.

Pas tërmetit të një jave më parë, me magnitudë 6.4 righter, toka ka regjistruar disa pasgoditje, normale këto sipas sizmiologëve, të cilat kanë patur magnitudë dhe kohëzgjatje më të ulët.