MENU
klinika

"Askush nuk duhet të jetë i lirë nga hetimet'

Ambasadori amerikan: Luftimi i korrupsionit është detyrë e…

04.01.2020 - 11:16

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, përmes një postimi në Twitter ka se korrupsioni është detyrë e të gjithëve.

Ai tha se luftimi i korrupsionit është detyrë e të gjithëve dhe se askush nuk duhet të jetë i lirë nga hetimet.

Capture

Gjithashtu ka bërë thirrje që kushdo që ka informacione për mashtrim në rekrutimin e punëtorëve në ambasadën amerikan në Prishtinë, qoftë në prokurim apo programe, ta lajmërojnë atë.

“Luftimi i korrupsioni është detyrë e të gjithëve, askush nuk duhet të jetë i lirë nga hetimet. Nëse dyshoni për mashtrim në punësimet e ambasadës amerikane, prokurimin ose programet, duam ta dimë”, shkruan ambasadori.