MENU
klinika

Shuhen shpresat e kompanisë

Boeing shtyn datë e fluturimit për 737 MAX

28.01.2020 - 10:27

Boeing e shtyu për më tej datën kur pret regullatorët që të lejojnë 737 MAX të fluturojë sërisht, deri në mes të këtij viti.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Kishte shpresa se do të merrte aprovim nga rregullatori këtë muaj. Kompanitë ajrore nuk mund të mbështeten te kthimi në shërbim i aeroplanit për sezonin e ngarkuar veror.

Për më shumë lajme klikoni në www.konica.al

Sipërmarrësi që fitoi edhe në kohë pandemie

Lëvizja 3.4 mld dollarëshe e personit më të pasur në botë

Si mund të përfitojnë bizneset dhe individët?

Vendimi zyrtar për “Pagat e Luftës”/ Detajet

Nga Lufta e Parë Botërore deri te COVID-19

Si krahasohet kriza e sotme me krizat e tjera ekonomike?

"Se sa do të zgjasë varet nya dy gjëra..."

CNBC/ FMN: Bota është në recesion falë COVID-19