MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 10 Shkurt 2020

10.02.2020 - 08:39

Euron e gjejmë sërisht në vlerën e 121.60 lekëve.
Dollari amerikan, ka zbritur në vlerën e 110.80 lekëve.
Paundi britanik kap vlerën e 142.70 lekëve.
Dollari kanadez, është në vlerën e 83 lekëve.
Franga zvicerane, e gjejmë në vlerën e 112.90 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 0.93 lekëve.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Vendi kërkon të negociojë objektiva të reja fiskale me kreditorët

Koronavirusi shtyn borxhin e Greqisë në pothuajse 200% të GDP-së

Pasojat nga koronavirusi janë shumë të mëdha

Ekonomia franceze pritet të pësojë rënie drastike

Mbyllen neto 4,300 biznese të vogla në 2019-n

Kriza kishte filluar para Covid-19