MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 07 shkurt 2020

07.02.2020 - 08:41

Euro është sot në vlerën 121.70 lekëve.
Dollarin amerikan, ka arritur sot në vlerën e 110.60 lekëve.
Paundi britanik është sërisht në vlerën e 142.80 lekëve.
Dollari kanadez, e ka rritur vlerën në 82.90 lekë.
Franga zvicerane, sot ka sërisht vlerën e 113 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 0.92 lekëve.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: