MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 05 Shkurt 2020

05.02.2020 - 08:47

Euro është sot në vlerën 121.60 lekëve.

Dollarin amerikan, e gjejmë sot në vlerën e 110 lekëve.

Paundi britanik ka pësuar një rritje të ndjeshme duke kapur vlerën e 142.80 lekëve.

Dollari kanadez, sot është në vlerën e 82.40lekëve.

Franga zvicerane, sot ka vlerën e 113 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 0.92 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: