MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 03 Shkurt 2020

03.02.2020 - 08:54

Euro qëndron stabël sot në vlerën 121.70 lekëve.
Dollari amerikan, gjithshtu e gjejmë dhe sot në vlerën e 109.70 lekëve.
Paundi britanik ka sërisht vlerën e 144 lekëve.
Dollari kanadez, sot është në vlerën e 82.40lekëve.
Franga zvicerane, ka arritur në vlerën e 113.20 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez në vlerën e 0.93 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme.
Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: