MENU
klinika

Dalin shifrat

Sa grante, hua dhe donacione u dhanë për rindërtim?

21.02.2020 - 14:05

Shifra e mbledhur në konferencën e donatorëve ishte 115 mld euro.Por sa nga këto pra janë donacione, sa janë hua apo grante.

-Grande në total – 295.738.622 €;
-Hua në total – 853.017.997 €;
-In-kind në total – 3.418.500 €;
-Totali i mbledhur 1.152.175.119 €.

Konferenca e donatorëve ka publikuar gjithë listën e huave dhe donacioneve me gjithë detajimet:

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Fatura e plotë e dëmeve del në...

Konferenca e donatorëve/ Rama takon Merkel

Soreca tregon ç'do ndodhë pas Janarit

15 mln euro nga BE ishin vetëm hapi i parë

“BE 100 mln euro nga buxheti për Rindërtimin pas tërmetit”

Konferenca e donatorëve/ Von Der Leyen: E gjithë bota u solidarizua!