MENU
klinika

“E duam Vjosën dhe duhet ta mbrojmë!”

Meta: Lumi i fundit i egër në Europë, trashëgimi natyrore

30.04.2020 - 19:05

“E duam Vjosën dhe duhet ta mbrojmë!”. Ky është mesazhi që vjen nga presidenti Ilir Meta në lidhje me lumin Vjosa, ku janë parashikuar që të ndërtohen HEC-et.

Meta, teksa ka publikuar një foto të tij nga Vjosë në Këlcyrë, theksoi se ky lumë është një trashëgimi natyrore me rëndësi dhe potencial turistik.

“Vjosa, lumi i fundit i egër në Europë, është një trashëgimi natyrore me rëndësi të jashtëzakonshme dhe potencial të madh turistik.
E duam Vjosën dhe duhet ta mbrojmë!
Nga Këlcyra ju uroj të gjithëve një mbrëmje të këndshme! ??”, shkruan Meta.