MENU
klinika

16 orë në tokë neutrale

Ngrihet trau në Kakavijë

03.04.2020 - 09:29

Pas 16 orësh qëndrimi janë lejuar të hyjnë në atdhe dhjetra shqiptarë të cilët kishin mbetur në në tokë neutral mes Malit të Zi dhe Greqisë. Ata u lanë në mënyrë të papërgjegjshme të qëndronin me orë të tëra në tokë neutrale duke u sugjeruar të ktheheshin nga kishin ardhur pa i lejuar të hynin në atdhe.

Bëhet me dije se janë lejuar të kalojnë 30 persona ndërsa 10 të tjerë janë kthyer mbrapsht.

kolana e librave

Shtetasit nuk ishin pajisur me autorizimin përkatës të konsullatës greke.

Kufiri është tërësisht i bllokuar dhe asnjë kalim i këmbësorëve nuk lejohet nëse nuk kanë leje përkatëse. Në Kakavijë do të lejohet vetëm kalimi i kamionëve me mallra ushqimore dhe farmaceutike.

Qytetarët: Bllokimi është goditje për biznesin

Sarandë/ Protestë paqësore për hapjen e bulevardit

Çadrat në distancë 3.5 m larg njëra tjetrës

Saranda është gati për pushime!

E prekur një shtetase ukrainase

COVID-19 mbërrin në Sarandë!