MENU
klinika

Kosovë

Dy vëllezër vdesin në një ditë nga Covid-19

05.08.2020 - 13:54

Dy vëllezër që ishin haxhi, Mustafë Zekaj dhe Zekë Zekaj, të moshës 85 dhe 78 vjeç, vdiqën gjatë natës në Novosellë të Pejës.

Vëllezërit kishin simptoma të Covid-19 dhe dyshohet se vdiqën si rezultat i këtij virusi. Gjatë 24 orëve të fundit, sipas ISHPK-së u regjistruan 225 raste – prej tyre 6 nga Peja.

V 3