MENU
klinika

Fir/ Emrat

OFL u kërkon deklarimin e pasurisë 4 trafikantëve të drogës

11.08.2020 - 13:05

Operacioni Forca e Ligjit vazhdon punën me të njëjtin intensitet në të gjithë territorin e Republikës.

Këtë herë, OFL ka zbritur në Fier dhe kërkon që të plotësohet formulari i deklarimit të pasurisë nga 4 të dënuar për prodhim e trafik të lëndëve narkotike.

Ata janë: Gentian Jakupi banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

Edmond Golloshi, banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” mbetur në tentativë;

Vladimir Golloshi, banues në Fier, i dënuar në Greqi, për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

Enver Brahushaj, banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”, kryer në bashkëpunim, mbetur në tentativë.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi, si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special.

OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Trafik droge e krijim organizatash kriminale

OFL zbret në Shkodër, ju kërkon pasurinë 4 të dënuarve

Tre subjektet e njohur të botës së krimit

OFL-ja zbret në Gjirokastër dhe Berat

Nis lufta kundër krimit

Anti-KÇK zbret sot në terren