MENU
klinika

Pamjet mahnitëse

Kriporja e Nartës merr ngjyrë rozë

06.09.2020 - 11:46

Pamje mahnitëse publikohen nga Kriporja e Nartës, pak kilometra larg nga qyteti bregdetar i Vlorës me kontraste ngjyrash në portokalli dhe rozë.

Uji në hapësirat për prodhimin e kripës në periudhën shtator-tetor merr ngjyrë rozë duke krijuar imazhe të mahnitshme.  Në Kriporen e Nartës kur thahet uji, ngelet vetëm kripa, një nga produktet më të domosdoshme në kuzhinë.