MENU
klinika

Merrte lekë për provimet

Në pranga pedagogu në Korçë dhe sekseri

24.09.2020 - 08:44

Arrestohet një pedagog i fakultetit të Shkencave Sociale në universitetin Fan Noli dhe një person tjetër.

Alket Dino dhe Xhevi Dervishi të arrestuarit.

Dino ka përfituar shuma monetare në këmbim të dhënies së provimeve për studentët.

Sipas të dhënave Dervishi dyshohet se ka ndërmjetësuar.

Ky është Alket Dino, pedagodur në Univeritetin “Fan Noli” në Korçë i cili merrte para studentëve për të dhënë provimet.