MENU
klinika

Kërkojnë rifillimin e punës

Protesta për rafinerinë e Ballshit zhvendoset në Tiranë

17.09.2020 - 10:27

Ashtu siç kishin paralajmëruar ditën e djeshme, protesta e naftëtarëve të Ballshit është zhvendosur në kryeqytet këtë të enjte (17 shtator).

Protestuesit janë mbledhur përpara Ministrisë së Energjitikës dhe Infrastrukturës.

Ata kërkojnë rifillimin e punës së rafinerisë së Ballshit si dhe pagat e prapambetura.