MENU
klinika

14 raste të reja në qytet

2 edukatore me Covid-19, mbyllet kopshti në Berat

15.10.2020 - 11:09

Dje janë raportuar 14 raste me Covid në Berat.

Nga këto janë 3 janë te kopshti “10-Korriku”, 2 edukatore dhe 1 sanitare. Si pasojë është mbyllur kopshti për të frenuar përhapjen e Covid te të tjerët.

Sakaq nga këto 14 raste, 11 prej tyre janë pensionistë, të cilët janë raste kontakti.