MENU
klinika

Covid-19 dhe konkurrentët e rinj

Bie numri i abonentëve të rinj në Netflix

26.10.2020 - 21:41

Netflix tërhoqi vetëm 2.2 milion abonentë të rinj në tremujorin e tretë, nga 15.8 milion dhe 10 milion që shtoi në tremujorët e parë dhe të dytë, kur njerëzit u kthyen në shërbimin e transmetimit të videove gjatë bllokimit. Duke qenë një shfaqje vetëm e tij prej vitesh, Netflix tani përballet me konkurrencën nga Amazon Prime, Disney + dhe të tjerët.

Ashtu si rivalët e saj, ajo është penguar nga kufizimet pandemike që kanë kufizuar prodhimin e filmave dhe serialeve të rinj.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Së shpejti “Rolling Thunder Revue”

“Netflix” një dedikim për Bob Dylan