MENU
klinika

Së shpejti “Rolling Thunder Revue”

“Netflix” një dedikim për Bob Dylan

27.04.2019 - 12:50

“Netflix” po përgatit “Rolling Thunder Revue”, dokufilmi dedikuar Bob Dylan, me regji të Martin Scorsese.

“Rolling Thunder Revue” pritet të dalë më 12 qershor.

Përveç streaming, do të shfaqet edhe në disa kinema të përzgjedhura në SHBA.

“Rolling Thunder Revue” është titulluar sipas turneut të koncerteve rok të vjeshtës 1975 dhe pranverës ’76, të një grupi muzikantësh të kryesuar nga Bob Dylan.

Një ndër veçoritë që “Netflix” është konfirmimi që është që vetë Dylan i cili u intervistua për këtë projekt,

Pikërisht kjo e bën të rrallë punën për “Rolling Thunder Revue” , pasi artisti jep shumë pak intervista dhe shfaqet shumë rrallë .