MENU
klinika

Rrëfimi i padëgjuar i Ledy Dianës

“Martesa me Charles, ferr që ditën e parë”

21.10.2020 - 17:18

Princesha Diana mendonte se i shoqi duhet të bëntë mënjanë e ta linte Williamin në fron pas mbretëreshës, pasi sipas saj, ai nuk ishte i denjë për këtë pozicion.

Dokumentari i ri që tregon këtë, nxjerr gjithashtu në pah se duke folur përpara intervistës së saj “bombë” me Martin Mashir, Diana e bënte gjithashtu të ditur hapur urrejtjen për princin Charles. Ajo thoshte se martesa me të kishte qenë “ferr që ditën e parë”.

Detajet e bisedës së jashtëzakonshme janë bërë publike vetëm tani, 25 vjet më vonë, pasi botuesit ishin përpjekur ta shmangnin një skandal mbretëror.

Charles vete nuk e kishte pranuar ne nje interviste te pare tradhetine me Camilla-n, dhe vetem pasi gazetari e kishte siguruar qe nuk do te dilte fjala, kishte rrefyer.