MENU
klinika

Vettingu në Polici

Shkarkohet nga detyra drejtori i SHÇBA për rajonin Fier-Berat

02.10.2020 - 08:36

Arben Frashëri, drejtor i Drejtorisë Rajonale Fier – Berat, në SHÇBA është shkarkuar nga detyra.

Ky vendim është marrë nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit (vettingu në Polici) paraditen e sotme.

Trupa e vlerësimit e përbërë nga Artur Baku​, Mirela Ujkani (Miti) dhe Alban Laska kanë vendosur të shkarkojnë nga detyra Frashërin.