MENU
klinika

Në garë 39 kandidatë

PD voton sot kandidatët në Vlorë, ja lista me emrat

04.10.2020 - 09:18

Vlora, një qark me 12 mandate deputetësh do të votojë të dielën për 39 kandidatë potencialë për deputetë. Demokratët kanë të drejtë të votojnë në bllok për të gjithë ose të kontestojnë një kandidaturë. Më poshtë emrat sipas degëve të Qarkut Vlorë në procesin që është vlerësuar si një ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit.

Dega Vlorë:

1. ALTA HALUCI
2. ATIRD HOXHA
3. BUJAR LESKAJ
4. EDMOND FETAHU
5. ENEIDA VERA
6. EREMAL ARAPI
7. FATION VEIZAJ
8. HYSNI SHARRA
9. ILVA LAMAJ
10. JULIANA XHINDOLI
11. KRESHNIK ALIMERKO
12. LILJANA ELMAZI
13. LORENC DANAJ
14. MARTIN GEGA
15. NADA DAULLJA
16. NADIRE MEÇORAPAJ
17. PIRO AHMETAJ
18. SAEMIRA SHASKA
19. VULLNET KARALLIU

Deget Delvinë dhe Himarë:

1. AFERDITA DHIMOJANI (HIMARË)
2. ARJAN DHIMERTIKA (HIMARË)
3. ERVIS ILJAZI (DELVINË)
4. JULIAN ZOTO (DELVINË)
5. NDRICIM MEHMETI (DELVINË)
6. SAVO PRIFTI (HMARË)
7. VLADIMIR KUMI (HIMARË)

Dega Sarandë:

1. ILIR NIKOLLI
2. IRINI NACI
3. JOLIO DINE
4. KLAUDIJA BAJRAMI
5. KRESHNIK BOZHO
6. SHPETIM AHMETI
7. SKERDILAJD SULOZEQI
8. ZANA PIRO

Dega Selenicë:

1. AJEN GRABOVA
2. GEZIM ADEMI
3. LEONARD RAKIPAJ
4. PERPARIM SHAMETAJ
5. REZARTA BEQIRI

Votimi i kandidatëve nga anëtarësia ka përfunduar në degët e PD në 7 qarqe: Kukës, Dibër, Gjirokastër, Berat, Shkodër dhe Lezhë, Elbasan, ndërsa sot po votohet në Qarkun e Durrësit. Procesi është konsideruar si një risi për politikën, një proces rrit demokracinë e brendshme në PD dhe tregues për mënyrën sesi do të qeverisë nesër forca më e madhe e opozitës.