MENU
klinika

Ishmi del nga shtrati

5 mijë hektarë tokë nën ujë në Fushë-Krujë

26.01.2021 - 09:48

Lumi Ishëm përmbyti ditën e djeshme me mijëra hektarë tokë në disa fshatra të Fushë-Krujës dhe të Njësisë Administrative Ishëm.

Reshjet e shiut pushuan gjatë ditës dhe uji filloi të tërhiqej deri rreth orës 22:00 të mbrëmjes, niveli ra ndjeshëm.

Por reshjet e dendura rifilluan dhe niveli i lumit filloi te ngrihej frikshëm.

Aktualisht janë rreth 5000 hektarë tokë bujqësore nën ujë në fshatrat, Derven, Luz, Bilaj, Murqinë, Mallkuc dhe një sipërfaqe përafërsisht e tillë dhe në fshatrat fushore të Njësisë Administrative Ishëm.

"E fortë jam për vitet që kam"

103-vjeçarja nga Shkodra bën vaksinën

Shkon për mjekim të specializuar në Itali

Infektohet me Covid-19 Arqipeshkvi i Shkodrës

"Projekti do të përmirësojë kushtet e jetesës"

Rikualifikim urban në qytetin e Kukësit