MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 janar 2021

18.01.2021 - 06:45

Monedha e eurozonës qëndron stabël në vlerën e 123.5 lekëve.

Dollari amerikan, shitet sot me 102.6 lekë.

Paundi britanik bie në vlerën e 138.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.05 lekë.

Franga zvicerane shitet me 114.7 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet në tregun valutor me 0.99 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËNNga Financial Times/ Ka vendosur vetëm 10% të kapacitetit të tij gjatë pandemisë

FMN nuk funksionon më si rrjeti i sigurisë në botë

Nga Bloomberg/ Ndërkohë, çfarë po bën pjesa tjetër e botës?

Paketa 1.9 trilion e Biden duhet të presë…

Nga Bloomberg/ Nga Brazili në Truqi, një problem që zgjasë përtej pandemisë

Vendet ku çmimet po shqetësojnë njerëzit

Rajonet më të goditura nga pandemia

Pabarazia varfëron qytetet e mëdha