MENU
klinika

Pas përfundimit të festave

Hyrjet-daljet në kufi, bien ndjeshëm shifrat

11.01.2021 - 09:35

Teksa sot ka hyrë java e dytë e plotë e janarit, fluksi në Qafë Thanë e Kapshticë është normalizuar.

Nga Kapshtica kanë hyër 170 qytetarë dhe 70 mjete.

Shifra më të larta ka Qafë Thana me 2 mijë e 2  qytetarë që kanë hyrë dhe 1 mijë e 666 që kanë dalë.

Me përfundimin e festave shifrat e hyrje-daljeve kanë rënë ndjeshëm.