MENU
klinika

"Mund të kalojnë vetëm këmbësorët"

Kapshtica mbetet e mbyllur, pala greke shtyn afatin deri në…

08.03.2021 - 15:40

Pika kufitare e Kapshticës do vazhdojë të jetë e mbyllur deri më datë 22 mars.

Deri në këtë datë, dalja nga Shqipëria dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, vijon të jetë e mbyllur.

Ndërsa dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 deri në orën 22:00, vetëm për këmbësorët dhe mjetet e tonazhit të rëndë (kamiona mallrash). Mjetet si autobusa, taksi, apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë.